Modules

In het kader van 'een leven lang leren' is het volgen van bijscholing of 'modules' tijdens de BEP verplicht. Bij de zelfstandige route wordt uitgegaan van minimaal 2 modules verdeeld over de beroepservaringperiode, meer mag natuurlijk altijd. Deze modules zijn vrij invulbaar: trainingen, workshops of cursussen. Dat kan betekenen een module van de 'officiële' aanbieders op deze pagina; deze modules zijn meestal zeer specifiek gericht op het (gedeeltelijk) bereiken van eindtermen waaraan anders niet of onvoldoende voldaan kan worden. Een andere opleiding of cursus is uiteraard ook mogelijk, als verdieping of verbreding van je kennis en vaardigheden.

Wil je nagaan of een training, workshop of cursus, niet aangeboden door een van deze instanties, in aanmerking kan komen voor de BEP, vraag dit dan aan via je persoonlijk account in het portaal. 

Zie ook de pagina Nieuws

Aanbieders van o.a. modules t.b.v. de BEP:

  • BNA Academie Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
  • TU Delft Technische Universiteit Delft
  • BNI Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten
  • BNO Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers
  • Bouwlokaal Ondernemen voor ruimtelijke ontwerpers

Aanbieders van lezingen, symposia, workshops en andere events:

In de agenda voor bij- en nascholing zijn ook modules te vinden. 

 

29 juni - INSPIRATION NIGHT make HAPPINESS happen

6 juli - DAG VAN DE ONTWERPKRACHT

'As an architect, I was surprised how little we were taught about environmental psychology, and all the fascinating research there around the way that buildings can shape how we feel.' Een omgeving die bijdraagt aan gezondheid en welzijn, dat willen we allemaal. Op de inspiratie-avond 'make HAPPINESS happen' biedt keynote Ben Channon inspiratie en handvatten om hiermee aan de slag te gaan! Maak nieuwe connecties, inspireer elkaar en leer elkaars motieven kennen. Vergaar kennis om je eigen strategische keuzes aan te scherpen.

Deze unieke BNA Inspiration Night bij de Natural Pavilion in Almere biedt niet alleen internationale inspiratie, maar ook concrete handvatten om de stap naar een voor een gezonde gebouwde omgeving en het gebruik van gezonde materialen in het ontwerp te maken. Architecten kunnen vooraan in de bouwketen een bepalende rol spelen bij het implementeren van gezondheid en welzijn voor de gebruiker en de omringende gemeenschap.

Aanmelden en kosten
De kosten zijn €75 voor BNA-leden en €125 voor niet-leden. De toegang is inclusief een diner en een avondvullend programma met (inter-) nationale sprekers. Wil je erbij zijn? Meld je aan via de website van BNA.

Hoe zorgen we voor samenhang en integrale ruimtelijke kwaliteit in de ruimtelijke transities van Nederland? Een jaar na de lancering van Platform Ontwerp NL en Mooi NL is op vele fronten door bureaus en adviseurs gewerkt aan de toekomst van Nederland. Veel is nog verkennend, maar vanuit de verbeelding zoeken we de dialoog. Hoe ziet NL er in 2100 uit? En wat betekent dit voor de keuzes in projecten en plannen die nu op de tekentafel liggen. Hoe komen de ruimtelijke puzzels eruit te zien?

Vanuit Platform Ontwerp NL nodigen NVTL, BNSP, BNA, BNI, Koninklijke NLingenieurs, Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en Vereniging Deltametropool jou en je collega's van harte uit om 6 juli 2023 naar de Dag van de Ontwerpkracht in Rotterdam te komen!

Gratis voor leden
Wanneer het bureau waar je werkt lid is van een van de zeven organiserende leden van Platform Ontwerp NL (NVTL, BNSP, BNA, BNI, Koninklijke NLingenieurs, Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en Vereniging Deltametropool), is de toegang gratis. Is dat niet het geval, dan kun je bijvoorbeeld bij NVTL, bni, BNA of BNSP lid worden als jong professional/starter.

Neem contact op met info@nvtl.nl als je vragen hebt. Namens alle platformleden, graag tot 6 juli in Rotterdam!