Agenda en aanbod bij- en nascholing

 

Als aanvulling op de agenda onderaan deze pagina en de websites van de branche- en beroepsorganisaties NVTLBNABNI en BNSP is er ook aanbod te vinden bij onder meer de volgende organisaties:

Let op: om een activiteit voor de minimaal 16 uur per jaar verplichte bij- en nascholing per inschrijving te laten meetellen, gelden de volgende criteria. Wil je zeker weten dat een activiteit meetelt, kijk dan in de onderstaande agenda. De door ons erkende aanbieders van bij- en nascholingsactiviteiten dragen zelf zorg voor vermelding van hun activiteit hierin.  

In uw persoonlijke digitale omgeving kunt u uw gevolgde bij- en nascholingsactiviteiten bijhouden. Dit overzicht kan u helpen wanneer opdrachtgevers naar uw kwalificaties vragen. 

Voor aanbieders van bij- en nascholingsactiviteiten:

Wilt u zich aanmelden als aanbieder van bij- en nascholingsactiviteiten die interessant zijn voor architecten, stedenbouwkundigen, tuin- en landschapsarchitecten of interieurarchitecten? Dat kan hier.  Deze criteria geven een indicatie waar uw aanbod aan moet voldoen. 

Zodra u hiervan bevestiging van ons heeft ontvangen, kunt u zelf uw actuele aanbod op onze website beheren via het portaal.

Aanbieder:
VIBA
Kosten:
€0
Ruimtelijke vorm licht vorm en tijd Lees meer
Aanbieder:
OntwerpAcademie
Kosten:
€0
Cor van Gelderen vertelt over welke planten het beste zijn voor welke grondsoort en welke mate van schaduw Daarnaast vertelt hij over het maken van een ontwerp en geeft hij tips hoe je een visueel Lees meer
Aanbieder:
Naturio
Kosten:
€0
Deze masterclass biedt zowel diepgang in de achterliggende kennis als praktijkvoorbeelden om een kwaliteitsslag te kunnen geven aan plannen en ontwerpen binnen de thema s klimaatadaptatie leefbaarheid Lees meer
Aanbieder:
Wageningen Academy
Kosten:
€2295
blended cursus professionals en masterstudenten Lees meer
Aanbieder:
Naturio
Kosten:
€0
Leer meer over natuur en biodiversiteit in bebouwd gebied En over de verschillende ecosysteemtypen soortgroepen en maatregelen in verschillende steden Lees meer
Aanbieder:
Wageningen Academy
Kosten:
€2295
blended cursus samen met masterstudenten Lees meer
pagina 1