Agenda en aanbod bij- en nascholing

 

Als aanvulling op de agenda onderaan deze pagina en de websites van de branche- en beroepsorganisaties NVTLBNABNI en BNSP is er ook aanbod te vinden bij onder meer de volgende organisaties:

Let op: om een activiteit voor de minimaal 16 uur per jaar verplichte bij- en nascholing per inschrijving te laten meetellen, gelden de volgende criteria. Wil je zeker weten dat een activiteit meetelt, kijk dan in de onderstaande agenda. De door ons erkende aanbieders van bij- en nascholingsactiviteiten dragen zelf zorg voor vermelding van hun activiteit hierin.  

In uw persoonlijke digitale omgeving kunt u uw gevolgde bij- en nascholingsactiviteiten bijhouden. Dit overzicht kan u helpen wanneer opdrachtgevers naar uw kwalificaties vragen. 

Voor aanbieders van bij- en nascholingsactiviteiten:

Wilt u zich aanmelden als aanbieder van bij- en nascholingsactiviteiten die interessant zijn voor architecten, stedenbouwkundigen, tuin- en landschapsarchitecten of interieurarchitecten? Dat kan hier.  Deze criteria geven een indicatie waar uw aanbod aan moet voldoen. 

Zodra u hiervan bevestiging van ons heeft ontvangen, kunt u zelf uw actuele aanbod op onze website beheren via het portaal.

Aanbieder:
OntwerpAcademie
Kosten:
€10
Tijdens deze lezing gaat spreker vooral in op minder bekende en particuliere tuinen maar die evenzo beminnend zijn vanwege hun ligging aanleg en plantenkeuze Lees meer
Aanbieder:
Stichting KERN
Kosten:
€1125
Toepassing van het nZEB tool voor energieneutrale bouw Lees meer
Aanbieder:
Kennisinstituut KERN
Kosten:
€1125
Energiestromen in een huis in balans brengen Lees meer
Aanbieder:
Nederlandse Kleuren School
Kosten:
€325
De gemeente heeft de wettelijke taak om te zorgen voor een goede omgevingskwaliteit nIn die taak beschikt de gemeente over instrumenten zoals het welstandsbeleid Lees meer
Aanbieder:
BNA Academie
Kosten:
€59,95
Webinar over inzet en voordelen BIM Lees meer
Aanbieder:
BNA Academie
Kosten:
€460
Leer goede honoraria te krijgen en te bepalen Lees meer
Aanbieder:
BNA Academie
Kosten:
€609
Ga praktisch aan de slag met parametrisch ontwerp Lees meer
Aanbieder:
Kubiek Academy
Kosten:
€425
Wanneer krijg ik te maken met de stikstofregeling Lees meer
Aanbieder:
BNA Academie
Kosten:
€735
Leer alle finesses van storytelling Lees meer
Aanbieder:
Kubiek Academy
Kosten:
€425
Hoe maak je een technisch plan Lees meer
pagina 1 2